Vänster spalt

Hamina-Vehkalahden Pohjola-Norden


Yhdistyksemme tavoite on toimia kanavana pohjoismaisuuteen jäsentensä ja muiden kiinnostuneiden parissa. Pyrimme lisäämään Pohjoismaiden tuntemusta alueella, edistämään kiinnostusta pohjoismaista yhteistyötä ja yhteiskunnallisia kysymyksiä kohtaan sekä vahvistamaan pohjoismaisia kontakteja. Haluamme osoittaa, mikä merkitys pohjoismaisella yhteistyöllä ja yhteenkuuluvuudella on meille kaikille. 

Hamina-Vehkalahden Pohjola-Nordenin toiminnan ydinaluetta on yhteys ruotsalaisiin, tanskalaisiin ja norjalaisiin ystäviin. Edistämme pohjoismaisuutta myös paikallisesti kaakkoisessa Kymenlaaksossa. Yhteistoiminta muiden haminalaisten, kymenlaaksolaisten ja eteläsuomalaisten yhdistysten kanssa on myös keskiössä.

Järjestimme kesällä 2022 ystävyyskuntatapaamiseen Haminassa 30.6.-4.7., johon saimme vieraita Hedemorasta ja Nystedistä.

Toukokuussa 2022 järjestimme retken Suomenlinnaan. Järjestimme kahden muun haminalaisen yhdistyksen kanssa 10. kertaa Haminan kaupunkisuunnistuksen 7.9.22.

Mikäli olet kiinnostunut pohjoismaisuudesta, olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

 

 Hamina-Vehkalahden Pohjola-Norden

Höger spalt

Yhteystiedot


Yhdistyksen sähköpostiosoite
hamina-vehkalahti@pohjola-norden.fi

Puheenjohtaja

Aarni Ahtola
aarni.ahtola@xamk.fi
050 372 9352

Sihteeri

Stina Piironen
stina.piironen@hamina.fi
041 4615822

Ajankohtaista / Aktuellt

Lucia-juhla 13.12. klo 18.00 Johanneksen kirkossa

Lucian (Linda Koho) johtama kulkue aloittaa Lucian päivän konsertin keskiviikkona 13.12. klo 18.00 Johanneksen kirkossa Haminassa. Lue lisää »

Haminan kaupunkisuunnistus 27.9. klo 17-19

Haminan kaupunkisuunnistus on leikkimielinen kisa, jonka avulla voit tutustua kaupunkiin erilaisista näkökulmista. Tämän vuoden teemana on Kaupungin merkkihenkilöt, jotka eivät ole vielä Haminan tähtiä.Lue lisää »

Lucia-juhla 13.12. klo 18.00 Johanneksen kirkossa

Näe ja koe Lucia kulkueineen tiistaina 13.12. klo 18.00 Johanneksen kirkossa Haminassa.Lue lisää »